Schoolteam

Graag stellen we jullie graag het team van Bs St.Lambertus voor.

Onderstaand vinden jullie de professionals die de leerlingen dit jaar gaan begeleiden in hun schooljaar.

Bij sommige activiteiten worden ook wel cluster-collega's van bs De Schakel of bs De Wegwijzer ingezet.

Management:

Het managementteam van cluster HIN wordt gevormd door: Ruud Steeghs (directeur) - Simone Wolters-Geene (intern begeleider) - Mark de Wit (leerkracht) - Hilda Teuwen (leerkracht).

Team Bs. St.Lambertus:

Staand v.l.n.r.: Susan Coolen (groep 5-6). Loes Heijmans (groep 1-2 + 5-6), Ton Gielen (conciërge),  Marion Vries (groep 1-2), Hilda Teuwen (groep 7-8),  Simone Wolters (Intern begeleider), Yvonne Heijmans (groep 3-4).

Zittend v.l.n.r.: Ruud Steeghs (directeur), Peter Meuwissen (vertrokken per 01-03-2022), Helma Huiberts (administratie). Ontbrekend: Simone Verdonschot (groep 7-8)

(Foto: Fotografie Frans Daemen)